Düzcespor oyuncularından kaleci Gökhan, Mert, Talha ve Yusuf düzenlenen Hatıra Bilet kampanyası ile ilgili olarak Öncü TV Spor Servisi mikrofonuna konuştular.

Düzcespor kalecisi Gökhan Siverek taraftarları her ortamda yanlarında görmek istediklerini belirterek “ Bizler kulübe her zaman destek oluyoruz. Taraftarımızı da her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Bu hafta yanımızda olamayacaklar ama en azından böyle destek olmalarını istiyoruz. Kemer maçından da istediğimiz maçı alacağımız düşünüyorum “ dedi.

Düzcespor santraforu Talha Aydemir seyircinin hiçbir zaman desteklerini esirgememesini isteyerek “ Buradaki organizasyon güzel bir kampanya olur. Kemer maçı seyircisiz ama bizim seyirciye sadece saha içi değil saha dışı da ihtiyacımız var. Bizden hiçbir zaman desteklerini esirgemesinler. Sürekli yanımızda olsunlar. Biz hem kendimiz hem de taraftarımız için oynuyoruz. Taraftarımız güzel atmosferi hak ediyor. Taraftarımız haklı olarak şampiyonluk istiyor. Onları gururlandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. “ dedi.

Orta saha oyuncusu Yusuf Emre Albayrak düzenlenen kampanyayı olumlu bulduğunu belirterek “Çünkü ihtiyacımız var. Şehrin önde gelenleri ve bizde katkı sağlayacağımız için buraya geldik. Takıma güveniyoruz, Allah’ın izni ile yapacağımıza da inanıyoruz. Düzceli taraftarlarımızdan mağazadan eşyalar almasını istiyoruz. Bu yönde kendilerinden destek bekliyoruz” dedi.

Stoper Mert Kürkçü desteğe ihtiyaçları olduğunu taraftarın maddi manevi desteğini beklediklerini söyledi. “Düzcespor olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Maddi ve Manevi kulüp olarak, personel olarak, futbolcular olarak bir desteğe ihtiyacımız var. Bizde bir katkı için buraya geldik. Hafta sonu bizi zorlu bir maç bekliyor ikinci yarıya iyi başladık iyi puanlar aldık. Biz mücadelemizi vereceğiz. Seyircinin olmaması bize dezavantaj yapabilir. Biz üç puan için sahaya çıkıp seriyi devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Düzcespor Teknik Direktörü Mehmet Kenan Öztürk düzenlenen kampanya ’ya verilen destek için teşekkür ettikten sonra “ Kemerspor maçı seyircisiz bunun örnekleri de oldu geçen sene Kocaeli’nde , Sakarya’da oldu. Seyircili olmayan maçta bile 40.000 bilet satıldı. Kulüp için bir gelir hem de bileti alan taraftar dışarıdan bize destek verecek. Tabiki taraftarla maç oynansaydı daha güzeldi. Tekrardan dolayı böyle bir ceza geldi inşallah bundan sonra olmaz. Hatıra bileti alan taraftarları biz dışarıdan bile olsa stada bekliyoruz. Seslerini duymak istiyoruz taraftar gerçekten itici bir güç” dedi.

Başarılı Teknik adam Çilimli Belediyespor’un başkan, teknik heyet ve futbolcuların desteği ile ilgili olarak memnuniyetini aktararak “Daha önce Nedim hoca hakkında bir yorum yapmıştım. Sağ olsun antrenman sahası ile ilgili bize hep öncelik tanıyor diye, buraya kadar da geldiler. Çilimli Belediyespor’un teknik heyetine, ,yönetimine, futbolcusuna ve Belediye başkanına verdikleri destek için çok teşekkür ediyorum ve onları selamlıyorum” dedi.

Hafta sonu 18 Temmuzda seyircisiz olarak oynanacak Kemerspor 2003 maçını değerlendiren genç teknik adam “Kemerspor maçı gerçekten zor bir maç. Kemer ikinci yarı 18 futbolcu aldı. Şu ana kadar skor alamadılar ama uyum sürecini biraz olsun atlattılar. Bizim oynadığımız üç maçlık periyottan sonra ki en zor maç olacak çünkü kapanacaklar, kapanan takımlara karşı da içeride biraz zorluk çekiyoruz. Bu maça çok önem veriyorum ligin en kritik maçı diye yorumluyorum. Kazandığımız zaman 32 puana ulaşıp üst grubu yakalamış olacağız. Artık play off’u hedefleyip o yönde ilerleyeceğiz onun için ekibimle bu maça çok önem veriyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Düzenlenen Hatıra Bilet Kampanyasına Çilimli Belediyespor teknik heyeti ve futbolcuları ile birlikte Düzcespor store’ye gelen Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz Düzcespor bizim çocukluk aşkımızdır diyerek söze başladı “ ilimiz insanlarının futbol aşkını çok iyi biliyoruz. En derinden yaşayan buranın bireyiyiz. Biz her zaman sporun yanında olduk. Her zaman Düzcespor’umuzun daha üst yerlerde daha iyi yerlerde alması temennisi ile bugüne kadar maddi manevi her zaman yanında olduk. Bundan sonra da olacağız. Bugünde bu amaçla geldik. Bundan sonra da yanında olacağımızı ifade etmek için geldik. Dün böyleydi, bugün de böyle, yarında böyle olacak inşallah. Düzcespor daha güzel yerlere gelecek bizde yanında olacağız” dedi.

Çilimli Belediyespor teknik direktörü Nedim Akbulut Düzcespor’un ilin lokomotif takımı olduğunu görüşünü paylaşarak” Düzcespor’un iyi ve diri olması lazım ki alttan gelen takımların bir hedefi olsun. Düzcespor’un son günlerdeki sıkıntılarını görüyoruz. Buradaki organizasyonun Düzcespor yararına olduğunu herkes biliyor. Bizde takımla gelerek yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Sağ olsunlar Çilimli Belediye başkanı ve yönetim kurulu da geldiler. Burada kenetlendiğimizi, sinerji olduğumuzu Düzce halkı olarak göstermek istedik. Bizler elimizden gelen ne varsa maddi manevi her zaman yapmaya hazırız. Kulüp olarak da camia olarak da hazırız. Yapabileceğimiz ne olur bilet yardımı tahmin ediyorum yapılacak. Futbolcu olarak da destek verebiliriz. Antrenmanları karşılıklı olarak da yapabiliriz” dedi.  

Çilimli Belediyespor Kaptanı Önder destek amaçlı olarak geldiklerini söyledi “ Düzcespor şehrin takımı, Düzcespor’a sahip çıkmak bütün mülki amirlerin görevi, bizde bu anlamda bir anlamda destek olsun diye belediye başkanımızın öncülüğünde buraya geldik Düzcespor büyük bir camia hak ettiği yere gelmesi gerekiyor. İnşallah maddi sıkıntılardan kurtulup bir an evvel hedeflerine ulaşırlar çünkü Düzcespor daha iyi yerleri hak ediyor. “ dedi.

Çilimli Belediyespor Stoperi Miktat Düzcespor’un büyük bir camia olduğunu vurgulayarak “ Düzce’nin büyük bir takımı Düzcespor’a destek olmak lazım. Düzce’de tek profesyonel takım, burada her türlü yardım ve destek için buradayız” şeklinde konuştu.