Çilimli Belediyespor Düzce il olmadan önce Bolu ilinde oynadığı müsabakalarda büyük başarılara imza atan bir takımdı. Bünyesinde Yılmaz Vural ve birçok değerli futbolcunun formasını giydiği bir kulüptü.

Son yıllarda bu başarılardan uzak olan Çilimli Belediyespor takımı eski güzel günlere tekrar dönmek için kolları sıvadı ve Düzce Süper Amatör'de iyi futbol oynayan bir takım olmak için transfer çalışmalarına başladı.


2014- 2015 Sezonunda yeni bir yapılanmaya gittiklerini belirten Çilimli Belediyespor takımının Basın Sözcüsü Metin Kırımlı, “Takımın Türkiye Şampiyonalarında oynadığı müsabakaları görmek bize nasip olmadı. Biz de o eski günlere geri dönme adına bu sezon çalışmalar yapıyoruz. Hedefimiz iyi futbol oynayan ve sahada centilmence mücadele eden bir tanık oluşturmak. Sahada başarılı olmuşsunuz, fakat saha dışında rakiplerinize ve rakip sporculara kötü davranışlarda bulunmuşsunuz bu bize yakışmaz. Bizde bunun için yola çıktık, hem başarılı hem de centilmence mücadele ederek ligde ses getiren ve zirveye oynayan bir takım oluşturuyoruz.” dedi


Düzce'de hiçbir sporcunun sakatlık yaşamasını istemediklerini, belirten Kırımlı, yeni sezonun tüm takımlara sakatlıksız ve başarılar getirmesi dilekleriyle sözlerine son verdi.

 

Haber: S: Dervişoğlu