Süper Amatör Ligi' nde oynayacak olan Çilimli Belediyespor yaptığı çalışmalarla lig öncesinde hazır hale geldi. 9 Kasım' da başlayacak olan Süper Amatör Ligi' nde yaptığı transferlerle, hazırlık maçları ve oyuncuların kaynaşmalarıyla takımın sezona hazır hale geldiği görülüyor. Takımda Murat, Ömer, Uğur, Osman' nın sakatlığı dışında sorun olmadığı bildirildi.

Çilimli Belediyespor Düzce Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçında 2-1 yenildi. Gümüşova Belediyespor ile yaptığı maçı 2-1 kazanırken, Yığılca Belediyespor ile oynadığı maçta da 1-1 berabere kaldı. Çilimli Belediyespor' un Genel Kaptanı Galip Aktaş, hazırlık maçlarında güçlü rakiplerle oynadıklarını bunun oyuncularını değerlendirme açısından çok yararlı olduğunu vurguladı. Sezonun açılmasına sayılı günler kala yapılan çalışmalarla hazır hale geldiklerini de sözlerine ilave etti.

Özellikle de altyapı çalışmalarına da ağırlık veren Çilimi Belediyespor' da hazır hale gelen gençler A kadroya gönderildi. 2 senelik bir çalışma olan alt yapı da tekrar oyuncu yetiştirmeye başlandı. Konuyla ilgili olarak Çilimli Belediyespor Genel Kaptanı Galip Aktaş A Kadroya oyuncu gönderildiği için bu sezon ki A Gençler Ligi' ne katılamadıklarını belirtirken U-15 lig'in de mücadele edeceklerini ifade etti.