Geleneksel hale gelen Çilimli Kaymakamlığı Olgunlar Turnuvası başladı. Bu sene yedincisi düzenlenen turnuvaya katılımın diğer yıllara göre daha fazla olması memnun edici olarak karşılandı. Üç Grup oluşturulan turnuvada toplam 16 takım yer alıyor.

Üç Grupta bulunan takımlar şu şekilde yer alıyor. A Grubunda AC Aksan , Kara Çörtlen , Özsoy Cam ve Özkurt Ticaret. B Grubunda, Çabam Emlak Dostel, Kent Sürücü Kursu ve Tutkun Genç Odası bulunuyor. C Grubunda ise Yığılca, Hızardere, Gölyaka ve Rafting takımları bulunuyor.

1 Haziran'da başlayan turnuvada Grup maçları 16 Haziran'da sona erecek. İlk hafta maçlarında B ve C Grubunda karşılaşmalarda Kent Sürücü Kursu ile Tutkun Genç Odası karşılaşması oynanacak Diğer karşılaşma ise Gölyaka – Rafting arasında yapılacak. İkinci hafta mücadelelerinde ise C Grubunda Yığılca – Gölyaka, A Grubunda Özsoy Cam- Ac. Aksan ve Özkurt- Kara Çörtlen maçları yapılacak.
9 Haziran Salı Günü devam edilecek olan ikinci hafta maçlarında C Grubunda Hızardere – Rafting B Grubunda Tutkun Genç Odası – Dostel ve Kent Sürücü Kursu – Çabam Emlak mücadele edecekler.