Düzce Süper Amatör’de iki şirin ilçe olan Çilimli Belediyepor ve Yığılcaspor Nurettin Zafer Stadı’nda karşılaştı. İlk yarıda Çilimli Belediyespor, Yığılcaspor karşısında devreyi 1-0 önde kapatmasına rağmen ikinci yarının sonlarında kalesinde gördüğü gol ile müsabaka dostça 1-1 sona erdi.

Müsabakaya Çilimli Belediyespor daha iyi başladı. Çilimli Belediyespor ilk yarının ortalarında kullandığı serbest vuruş sonucu topa en son dokunan İsmail, Çilimli Belediyespor’u 1-0 Öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmayınca devre Çilimli Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda iki takım da orta saha mücadelesi verirken maçın sonlarına kadar gol sesi çıkmadı. Maçın 85’nci dakikasında Yığılcaspor beraberlik golünü bularak durumu 1-1 yapmayı başardı. İlerleyen zamanlarda gol olmayınca müsabaka 1-1 sona erdi.

Bu sonuç ile Çilimli Belediyespor lig ikinciliğini yinede korumuş oldu. Çilimli Belediyespor’da Teknik Sorumlu Yavuz Sağır’ın istifası nedeniyle anlaşma sağlanan yeni teknik adam Murat Şhabe’nin Yığılcaspor maçında takımın başında olduğu görüldü.