Müsabakaya Aziziyespor daha istekli ve arzulu başladı. 5.dakikada Aziziyespor 1-0 öne geçmeyi başardı. 15 dakikada Seyfullah Cumayeri Belediyespor’un beraberlik golünü atıp durumu 1-1 yaptı. Daha sonra Aziziyespor sahada daha iyi oynamaya başlayınca  golü de hemen bulup 2-1 öne geçti. Aziziyespor 35,40. Dakikalarda üçüncü golü atamadı. İlk yarıda başka gol olmayınca müsabakanın ilk devresini Aziziyespor 2-1 önde kapattı.

İkinci yarı bam başka Cumayeri Belediyespor sahada yer aldı. Mağlubiyetin verdiği etki ile daha istekli olan Cumayeri Belediyespor 58.dakikada Burak ile durumu 2-2 yaptı.Beraberlik golünün ardından ataklarını sıklaştıran Cumayeri Belediyespor 65.dakikada Kubilay ile 3-2 öne geçti. 77.dakikada Emre bir daha atınca durum 4-2 oldu.84.dakikada sahanın iyi oyuncularından Seyfullah durumu 5-2 yapmayı başardı. Maçın sonlarında Aziziyespor bir gol daha atınca durum 5-3 oldu. ilerleyen zamanlarda iki takımda gol atamayınca müsabakayı Cumayeri Belediyespor 5-3 kazandı.

 Maçtan sonra haber merkezimize konuşan Cumayeri Belediyespor Teknik sorumlusu Ertuğrul Zengin ilk yarıda Aziziyespor’un daha iyi oynadığını ve kendilerine daha fazla gol atabilecek güçte olduklarını söyledi. Zengin ikinci yarıda çok iyi oynadıklarını maçı da kazanarak rahat bir nefes aldıklarını söyledi.

Spor servisi