Çilimli Belediyespor teknik direktörü Nedim Akbulut ve futbolcu Erkan İnan Serdivan maçı sonrası Öncü TV Spor servisine konuştular.

“Rakibimizi iyi analiz ettik”

 Maçta tempolarını yüksek tuttuklarını belirten teknik direktör Nedim Akbulut “Bir hafta boşluğumuz vardı. Boşluktan sonra bu maça çok iyi hazırlandık. Rakibi de çok iyi analiz ettik. Rakibimiz iyi mücadele eden, iyi ayakları olan ve yetenekli futbolculardan kurulu bir takım. Geçen hafta izlediğimiz maçta rakiplerine dört gol atmıştı. Onlara karşı önlemlerimizi alıp, tempomuzu yüksek tutarak girdiğimiz pozisyonları değerlendirdik. Beş tane attık ama daha fazla pozisyona da girdik. Takımımız yeni takım oturtmaya çalışıyoruz. Takım yavaş yavaş yerine oturdu. Maçtan evvel takımda direk yer alan iki oyuncumuz da sakatlandı oynayamadı. Futbolcularımız ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiler. Beni burada mutlu eden bir konu da bütün futbolcularım hazır. Kalabalık kadrom yok 17-18 kişilik kadrom var gençler dahi hazır o yönden mutlu oldum. Bu hafta Düzcespor’un maçı olmaması nedeniyle taraftarlar bizim maça ilgi gösterdiler. Bize verdikleri destekten dolayı onlara çok teşekkür ederiz. İnşallah üst tarafa doğru tırmanmaya devam ederiz. “ dedi.

“Düzcesporlu Taraftarlara Teşekkür Ediyorum”

“Çok istedik çok mücadele ettik” diyerek söze başlayan Erkan İnan “Bugüne kadar bu saha da bizi yenen takım olmadı. Allah’ın izniyle bundan sonra da olmayacak. İyi mücadele ettik çok istedik ve kazandık. Düzcesporlu taraftarlar da sahayı doldurdu hepsinden Allah razı olsun. Böyle günlerde birbirimize sahip çıkmalıyız bizde onların yanındayız. “ dedi.
 
SPOR SERVİSİ

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ