Eskişehirspor’un yedek takımı ile maça çıkmayı beklerken A takımı maça çıkılmasının ardından konuşan Düzcespor Teknik Direktörü İskender Eroğlu,  “Düzcespor olarak süper lig’ten yeni düşmüş bir takıma karşı hiç ezilmeden çok iyi mücadele ettik.” diye konuştu. Eroğlu, Perşembe günü saat 18.00’ da Afyonspor ile oynayacakları maça daha hazır olunacağını söyledi.

İskender Eroğlu,  Aydınspor müsabakasında ise ilk 10 dakika rakibin baskısı olduğunu ve  daha sonra bu baskıyı kırarak oyunda dengeyi kurduklarını ifade etti. Posizyon bulduklarını  ve bu posizyonları da değerlendiremediklerini  belirten Eroğlu, “Birde penaltı kaçırdık” dedi.

Önümüzdeki günlerde hazırlık maçlarına devam edeceklerini ve perşembe günü saat 18.00’de  Afyonspor ile Düzce 18 temmuz stadında  bir hazırlık müsabakası oynayacaklarını hatırlatan Eroğlu, “Hazırlık müsabakalarında daha hazır olacağız” diye konuştu. Düzcespor Teknik Direktörü İskender Eroğlu, “Oğuzhan’ın sakatlığı bizi korkuttu. Ama lige kadar iyileşecek ve ilk müsabakaya hazır hale gelecektir.” dedi.

Haber; M.YILDIRIM