Düzcespora ekonomik kaynak amacıyla yönetim kurulu tarafından organize edilen ve milli piyango idaresinden izni alınan eşya piyangosunun biletlerinin satışı için start verildi. Bilet satış fiyatı beş lira ve çekiliş tarihi 13 Mart 2010.
Gençlik Merkezinde düzenlenen programla başlatılan eşya piyangosu organizasyonunda talihlilere otomobil, motorsikletler, beyaz eşyalar başta olmak üzere pek çok hediyeler verilecek.
Düzenlenen programa Vali Bülent Kılınç, Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Belediye Başkanı İsmail Bayram, İlçe Kaymakamları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Gençlik ve Spor İl Müdürü, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Düzcespor Yönetim Kurulu ile işadamları katıldı.
Düzce Valisi Bülent Kılınç yaptığı konuşmada "Sezon başından itibaren bir takım sıkıntılar yaşanıyor. Bunları belli ölçülerde gidermeye çalıştık ve kulübün yaşaması için hepimize önemli görevler düşüyor. Bu nedenle düzenlenen eşya piyangosuna tüm halkımızın katılımını bekliyoruz." dedi ve kendisinin 6 bin biletin satışını gerçekleştirdiğini söyledi.

Milletvekili Metin Kaşıkoğlu ise Düzcesporun çok zor günlerden buralara geldiğini, "Sezon başında kayyum dönemi yaşandı. Kimse sahip çıkmadı. Bizlerde Mustafa Yılmaz'dan rica ettik. Yılmaz oluşturduğu yönetim kurulu ile kulübü bu güne kadar getirdi. Kendilerine teşşekkür ediyoruz. Düzcespor'un içinde bulunduğu durumdan kurtulması ve kısa vadede ekonomik olarak rahatlaması için başlatılan eşya piyangosu çekilişine Düzce'de yaşayan herkesin gücü nisbetinde destek olmasını bekliyoruz. Bizler bu takımı asla yanlız bırakmayız. Birileri istiyor diye zaten bırakmayız. Bırakın gidin diyenler var. Projeniz varmı? deyince yok diyorlar. O zaman konuşmayın bırakın herkes işini yapsın. Bir de trübünlerden bazı maçlarda "Ayağa kalkmayan Bolulu olsun" sesleri yükseliyor. Bunu anlamak mümkün değil. Biz üçüncü ligdeyiz. Bolu Bankasya da. Bolu ile aramızda büyük farklar var. Bu nedenle Düzcespor Boluspor'un durumuna gelecekse hepimiz Bolulu olalım. Önce Düzcesporu biryerlere taşımamız gerekiyor. Bu nedenle Düzcespor'un etrafında bir bütün tüm ilçeler ve beldelerimizle birlikte birleşmemiz ve elimizden ne geliyorsa katkı sağlamalıyız." dedi.

Belediye Başkanı İsmail Bayram'da yaptığı konuşmada "Düzcespor hepimizin ortak sevgisi. Bu nedenle önce Düzceli sonra Belediye Başkanı en son da Düzcespor'u çok seven bir kişi olarak ben her türlü desteğe hazırım. Sadece eşya piyangosu biletlerine değil yardım kampanyasına da destek olunmasını bekliyoruz." dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Büyük ise yaptığı konuşmada "Düzce ve Düzcespor ailesi çok büyük. Biz bu yükün altından kalkarız, kalkmamızda lazım. Düzcespor Yardım Derneği'nin çalışmaların destekliyoruz. Ayrıca Organize Sanayi Bölgesinde sanayicilerle birlikte Düzce'nin sporunu destek amacıyla başka bir dernek daha kurduk ve buradan da katkılar sağlanacak. Ancak öncelikle eşya piyangosu biletlerinin satışında hepimizin destek olması gerekiyor ve biz sonua kadar Düzcespor'un destekcisiyiz." dedi.

Yapılan konuşmaların protokol mensupları eşya piyangosu biletleriyle birlikte fotoğraf çektirdiler. Vali Bülent Kılınç ilk bileti ben alıyorum diyerek bilet satışının startını verdi.