5 yıldır Amatör ligde mücadele eden ve bu sene şampiyon olarak 3. Lige yükselmeyi başaran Düzcespor takımına verilen prim sözlerinin tutulmadığı yönündeki dedikodular asılsız çıktı Verilen prim sözlerinin tamamının tutulduğu belirlendi.

 

Öncü Tv de canlı olarak yayınlanan Sportmence programında başlatılan prim kampanyasıda içinde olmak üzere  verilen prim sözlerinin hepsinin tutulduğu öğrenildi.Sportmence programına konuk olan Düzcespor takımı ve işadamı Recep Pak verdiği 10 Bin YTL prim sözünü canlı yayında ,ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık Kayseri maçından sonra soyunma odasına giderek Bin YTL’ yi Düzcespor takımına verdi.

 

 

Düzce TÜFAD Başkanı Mustafa Yıldırım’ın taahüt ettiği bin YTL, Futbol İl Temsilcisi  ve Düzcespor’un eski kulüp başkanlarından  Bayram Ali Kubilay Bin YTL’ yi çek olarak Sportmence programında canlı yayında takdim ederken, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu’nun söz verdiği Bin YTL’de canlı yayında takım kaptanına ulaştırıldı. Kenan Şereflioğlu ve Yeni Taşköprüspor yönetiminin gönderdiği  250’şer  YTL de canlı yayında oyunculara verildi.

 

Kampanya haricinde İşadamı Mustafa Duman Düzcespor takımın antrenmanına giderek 5 Bin YTL yi takıma nakit olarak verdi.Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise Kayseri maçından sonra soyunma odasına gitti. Oyunculara ne kadar prim istediklerini soran Belediye Başkanı’na futbolcular kişi başı 5 Bin YTL olmak üzere toplam 125 Bin YTL olarak söylediler. Keleş’in de verdiğin sözün yakın zamanda gerçekleşmesi beklenirken, geriye kalan küçük bir kısmın asılsız olduğu ortaya çıktı.