TFF 3.Lig 2. Grup 20. Hafta müsabakasında iç saha maçlarını Artvin Arhavi’de oynayan Rize temsilcisi Pazarspor deplasmanına giden Düzcespor dış saha galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi. Dış saha da futbolu ikinci bölgede kabul eden ve rakibinin yapacağı hataları süratli oyuncuları ile değerlendiren kırmızı lacivertli ekip, Pazarspor deplasmanında da aynı sistemle oynayarak rakibinden üç puan aldı. İlk yarıda pazarspor ataklarını savuşturan Düzcespor ilk yarıyı 0-0 berabere kapattı. Müsabakanın ikinci yarısının hemen başında 47. dakika da İsmail Köse ile öne geçen kırmızı lacivertliler gelişen Pazarspor ataklarını durdurduktan sonra uzatmalarda 90+5’de Mert’in attığı gol ile sahadan 2-0'lık galibiyet ile ayrıldı.

Düzcespor bu galibiyet ile deplasmanda çıktığı 11 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik 5 mağlubiyet sonucu elde ettiği 16 puan ile Çatalcaspor ile birlikte  grubun da dış saha da en fazla puan toplayan iki ekipten birisi oldu.

Düzcespor 21. Haftada sahasında Kemer 2003 takımıyla seyircisiz oynayacak.
 

STAT: Arhavi İlçe Stadı - Artvin 

HAKEMLER: Raşit Yorgancılar, Hilmi Göktürk İmamoğlu, Kerem İlitangil

PAZARSPOR: Ceyhun Demircan, Maksut Birben, Soner Ergençay, Mehmet Ali Kıran (dk.46 Sinan Yazıcı), Muhammed Emin Balcılar (dk.61 Kazım Kopuz), Gökalp Seçal, Mert Özmen, Aykut Civelek, Ozan Karabacak, Oktay Gümüş, Kadir Yılmaz Çelik (dk.77 Mehmet Aytemiz)

DÜZCESPOR: Gökhan Siverek, Mehmet Ersavaş, Muhammed Can, Talha Aydemir (dk.58 Enver Ayyıldız), İsmail Köse, Atilla Aybars Garhan (dk.81Kemal İşlemek), Mehmet Kuruoğlu, Erkan Çam, Tunahan Birinci (dk.69 Sabutay Alper Bayülken), Mert Kürkçü, Kadir Yazıcı

GOLLER: Dk.47 İsmail Köse, dk.90+4 Mert Kürkçü (Düzcespor)

SARI KARTLAR: Dk.14 Mehmet Ali Kıran, dk.63 Kadir Yılmaz Çelik, dk.64 Can vural (yedek oyuncu), dk.90 Gökalp Seçal (Pazarspor) dk.51 Mehmet Ersavaş, dk.88 İsmail Köse (Düzcespor)

 
SPOR SERVİSİ