2. Amatör Küme B grubunda 7. hafta maçları tamamlandı. Haftanın maçı lider Turan Gençlerbirliği ile Hastanespor arasında oynandı. Grupta puanların aynı olması nedeniyle tüm dengeler değişti. Nurettin zafer sahasında karşılaşan Turan Gençlerbirliği ile Hastanespor maça dengede başladı.

İlk dakikalardan itibaren Hastanespor baskısını artırınca 15. dakikada İsmail ile 1-0 öne geçti. Bu golden sonra Hastanespor daha atak oynamaya başlarken Turan Gençlerbirliği ise beraberlik için atak şansı yakalamaya çalıştı.

İlk yarının 25. dakikasında hakemin, Hastanesporlu Sedat'ın rakip oyuncuya yaptığı harekete kırmızı kart göstermesiyle Hastanespor 10 kişi kaldı.İlk yarı Hastanespor'un 1-0 lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda hastanespor farkı artırmak, Turan Gençlerbirliği ise beraberliği sağlamak için bastırdı. Ancak iki takımın da çabaları gol getirmedi.Kalan dakikalarda gol sesi çıkmadı ve Hastanespor maçı 1-0 kazandı.

Hastanespor bu galibiyetle 7. haftada liderlik koltuğuna oturdu. 14 puana yükselen Hastanespor, lider Turan Gençlerbirliği'ni 1 puan farkla 2. sıraya itti.

Haber; R. BAL