Okul Sporları Federasyonu’nun her sene tertiplediği okul sporları müsabakaları devam ediyor. Yıldızlar 13-14 aş serbest ve greko-romen stillerinde yarışan yıldız güreşçiler birinci olmak için kıyasıya mücadele etti. Dereceye giren sporculara ödüllerini antrenörleri ve öğretmenleri takdim etti.

Güreş müsabakasında Greko- Romen stilinde 38 kiloda Rıdvan Arslan Aydın birinci, 42 kiloda İsa Yak birinci, Mustafa Pirdal ikinci oldu. 47 kiloda Emircan Bayraktar birinci, 53 kiloda Osman Gazi Aydın birinci, Ahmet Seyit Akan ikinci, 59 kiloda Serdar Kan birinci, Mert Tavacıoğlu ikinci, Ersan Şahin üçüncü ve Burak Demirtaş dördüncü oldu.


66 kiloda Görkem Kurt birinci olurken 73 kiloda Emre Petek ve 85 kiloda Eray Öztürk birinci oldu.
Serbest stilde ise 29-32 kiloda Recep Çetinbaş, 38 kiloda Burhanettin Veli Bodur birinci oldu. 47 kiloda Kadir Çotuk birinci, Oğuzhan Baraç ikinci oldu. 53 kiloda Gürkan Uzun, Yusuf Kurt ve Ali Asal ilk 3 sırayı aldı. 59 kiloda Alparslan Çetin birinci, Abdulsamet Aslan ikinci ve Mustafa Özçelik üçüncü oldu. 66 kiloda Emirhan Ertürk birinci, Nedim Kocaman ikinci oldu. 73 kiloda ise Semih Çakır birinci, Ahmet Öztürk ikinci olarak turnuvayı tamamladı.