Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, R4 Türkiye Rafting Şampiyonasının Düzce’de yapılmasının çok önemli olduğunu vurgulayarak, şampiyonanın yapılmasına katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonunun düzenlediği R4 Türkiye Rafting Şampiyonasının Düzce’nin tanıtımı adına büyük bir adım olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, spor turizmi sayesinde Düzce’nin adının daha çok anılacağını kaydetti. Cumayeri Rafting alanında sezonda binlerce kişinin Düzce’ye akın ettiğini kaydeden Dereci, R4 Rafting Şampiyonası ile Düzce’ye olan ilginin daha da arttığına dikkat çekti.


Türkiye R4 Rating Şampiyonasında emeği geçenlere teşekkür etmek gerektiğini belirten İl Müdürü Feyzullah Dereci, “ Başta Vali ALİ İhsan Su olmak üzere emeği geçenlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Onların desteği ile bu şampiyonayı yaptık. Umarım ki bundan sonraki şampiyonalarda da bizim yanımızda olurlar ve Düzce’nin adını daha çok duyururuz” ifadelerinde bulundu.

 

 

 

Haber;S.Kaşkır