Kaynaşlı İlçe stadında oynanan ve iki küme düşme adayını karşı karşıya getirdiği maçta Kaynaşlı Belediyespor’u 11. Dakika da kullanılan korner vuruşunda Erdem Yaman kafa vuruşu ile 1-0 öne geçirdi. Golden sonra kapanan Kaynaşlı Belediyespor kontra ataklarla gol aradı.

Dalga dalga gelen Devrek Belediyespor ataklarında Murat Şhabe’nin takımı aradığı golü 38. Dakika da Kaan Demircan ile buldu.  Müsabakanın ilk yarısı da 1-1 beraberlikle sonuçlandı.


İkinci yarıya da rakibini sahasında kabul eden Kaynaşlı Belediyespor rakibin iki tehlikeli atağını kaleci Çağrı’nın refleksi ile engelledi. Dakikalar 54’ü gösterirken Devrek Belediyespor, Kaynaşlı Belediyespor ceza sahası içinde Osman Talha’ya yapılan faule hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı noktasına topu diken Osman Talha düzgün bir vuruşma meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu 1-2.

Golden sonra rakip sahaya yüklenen Kaynaşlı Belediyespor ceza sahası içinde etkin olamadı. 63. Dakika da gelişen bir Devrek Belediyespor atağında İrfan Batuhan Yılmaz kafa golü ile durumu 1-3’e getirdi . 


Bu golden sonra orta sahada top çeviren Devrek Belediye oyuncularının da zaman geçirmeye yönelik hareketlerine hakemin müsaade etmesi üzerine zaman zaman sahada hakeme yönelik küçük tepkilerde geldi. Maç uzatmalar oynanırken Osman Talha takımı adına dördüncü golünü atarak müsabakanın 1-4 olarak ilan etti.

Bu sonuçla Kaynaşlı Belediyespor haftayı Devrek Belediyespor’un 2 puan gerisinde 12. Olarak tamamladı.

SPOR SERVİSİ