Uzun süredir Başkansız ve yönetimsiz kalan Düzcespor'da başkan arayışları devam ederken, şimdi gözler, Düzcespor'un yönetimsiz kalmasıyla birlikte, adı bugüne kadar sık sık başkanlık için gündeme gelen Sadık Dik'e çevrildi.

Başkanlığa en yakın aday olarak görülen, maddi manevi desteklerini bugüne kadar Düzcespor'dan esirgemeyen Sadık Dik, başkanlık için aday olmayacağını daha önceden bir çok kez açıkladıysada, Düzcespor'a yakın isimler, yaptıkları ile birlikte Düzcespor camiasının takdirlerini kazanan Sadık Dik'in bu görevin üstesinden gelecek olan kişi olduğu görüşünde birleşiyor.

Düzcespor'un en kötü günlerinde desteğini esirgemeyen Sadık Dik'in Düzcespor'u başarıya taşıyabileceği ve başkanlığa yakın tek isim olduğu düşünülüyor.Sadık Dik Düzcespor'a yaptığı katkılarının yanı sıra, “ Düzcespor sahipsiz kaldı” açıklamalarının gündeme geldiği zamanlarda, kulübün arkasında destek vermeye devam etti.

Yine spor camiasında şimdi konuşulan tek konu, Sadık Dik'in bir şekilde ikna edilerek, Düzcespor Başkanlığını kabul etmesi. Düzcespor'un yaşadığı sorunları bilen ve yakın takipçisi olan Dik'in, kendi çabaları ve çevreden alacağı destek ile, Düzcespor'u sırtlayabileceği ve kulübün geçmişini en iyi bilen yöneticilerden biri olarak sorunları çözebileceği düşünülürken, Düzceli yöneticilerinde Sadık Dik'i ikna ederek Kulübü ona emanet etmesi bekleniyor.