Düzce TÜFAD’ın 50. Kuruluş yılı nedeni ile Düzenlediği Spor resimleri yarışmasına 4 .Okul katıldı. bu okul öğrencilerinin yapmış olduğu resimler Kurul tarafından incelenerek dereceye girenler belirlendi. Düzce ASKF Binasında Yapılan Ödül Törenine Düzce Amatör spor kulüpleri federasyonu başkanı Erdoğan Bıyık ,Düzce TÜFAD Zepş Murat Şhabe, Düzce TÜFAD Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Yıldırım ve Yarışmaya Katılan Öğrencilerin Öğretmenleri ve Dereceye giren Öğrencileri katıldılar.


Ödül Töreni Öncesi Yarışmayı Tertipleyen Düzce TÜFAD Başkanı Zepş Murat Şhabe, yarışmaya katılan 4 okula teşekkür etti.Şhabe, “Bu yarışma için Düzce’deki tüm okullara haber verdik. Katılımın az olması bizi üzdü fakat yine de 4 okulumuzun katılması bizi sevindirdi. Buraya katılan tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Bizim için tüm öğrencilerimiz birincidir.”dedi.

TÜFAD Başkanının bu açılış konuşmasının ardından konuşan ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık, şunları kaydetti:“Bu organizasyondan dolayı Murat kardeşimi tebrik ediyorum. Kıskanmadım dersem Yalan söylememiş olurum .Önümüzdeki sene Allah Nasip ederse bu organizasyonu çok daha kapsamlı yapmak için iki yönetici olarak daha iyi çalışmalar yapacağız. Daha fazla okulun katılımını sağlamak istiyoruz.” dedi. Konuşmaların Ardından ödül törenine geçildi. Ödül Törenini Milli Eğitim Müdürlüğü Okul sporları il temsilcisi Serkan Erdoğan Yaptı. Erdoğan “bu Yarışmanın birincisi yok fakat bizler yaptığımız incelemeler sonunda mecburiyetten Sıralama yapmak zorundayız.”

Ardından ödül törenine geçildi. Bu yarışmada ödüller şu şekilde dağıldı: 1. Doğa Kolejinden Sude Altaş, 2.Hürriyet Orta Okulundan Fatma Alharsel,3.Özel Fatih Orta Okulundan Elvan Tosun,4. Doğa Kolejinden Sinan Mert, 5.Özel Fatih İlk okulundan İrem Yahşi, 6. Hürriyet Orta Okulundan Mehmet Ali Uzun. 7. Necmi Hoşver Orta Okulundan Melek Özçekiç, 8.Hürriyet Orta okulundan Fevzi Eren Tut, 10.ise Hürriyet Orta Yasin Caner Ada oldu.

Hürriyet Orta Okulu öğrencisi Mehmet Ali Uzun’un özel isteği de yerine getirildi. Beşiktaş spor kulübü ile kurulan istişareler sonucunda Uzun’a Beşiktaş Kulübü markalı ürünlerinden oluşan bir takım hediye edildi.