Düzce de faaliyet gösteren Dora Art Yapı İnşaat firmasının sosyal sorumluluk projeleri kapsamında vermiş olduğu destek ile DÜZCE 1907 DORA ART YAPI SPOR KULÜBÜ ismi ve sponsorluğu ile ilimizi Bayanlar 3.Voleybol liginde temsil edecek.
DÜZCE 1907 DORA ART YAPI SPOR KULÜBÜ Yönetimi teknik ekip olarak Baş antrenör MURAT UZGİT'i, Yardımcı Antrenör GÖKHAN SARIBAŞ'ı, İstatislik Antrenörü ASIM TAMER ELMACI'yı, Masör olarak AYHAN KAHVECİ'yi göreve getirdi.

Kulüp yönetim kurulu ayrıca voleybol şube sorumluluğuna kulübü temsilen Nazlı GÖSTERİŞLİ'yi DORA ART YAPI İNŞAAT firmasını temsilen Adem TURNA ve Akın KESKİN'i görevlendirdi.

Her yıl bir üst ligi hedefleyen takımımız alt yapısında barındırdığı genç voleybolcu bayanları başta milli takım olmak üzere diğer tüm profesyonel takımlara Düzceli genç sporcuları yetiştirmeyi planlanıyor..
TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Bir üst lig hedefi ile yola çıkan Düzce 1907 Dora Art Yapı Spor Kulübü transfer calışmalarında Ataşehir BLD. Spor Kulübünden Maral AKTAŞ'ı Mersin Pamuk Spor Kulübünden Pasör Pelin CEYLAN'ı, Seramik Spor Kulübünden Seray AKSOY'u, Beşiktaş Spor Kulübünden 1996 doğumlu Pasör Tuğçe Çiçek ÇALIŞKAN'ı, Anemon Spor Kulübünden Fulya COŞAR'ı, Baslıkesir BLD. Spor Kulübünden Libero Gamze KORKMAZ'ı, U-22 Plaj Milli Takımından Resmiye ÇAKMAK'ı (Denizlispor) ve Plaj A Milli Takımından Burcu ATASOY'u (Ankaragücü S.K.) transfer etti. Kadromuz ayrıca teknik ekibimizin belirlediği Düzce 1907 Dora Art Yapı Spor Kulübü genç bayan voleybol takımı oyuncularınıda kadrosunda bulundurarak sezonu açtı.
Sezon açılışını takiben daha önceden transfer görüşmesi yaptıkları Balıkesir Belediye Spordan orta oyuncu Huriye KARABOĞA ve Bolu Belediye Spordan köşe oyuncusu Mine KOÇYİĞİT, Arkas Spordan köşe oyuncusu Duygu SEMERCİ çalışmalara katıldı.
Transferin son günü olan 31 Aralık tarihine kadar Yönetim kurulu teknik ekibin istekleri doğrultusunda gerekli görülen mevkilere oyuncu transferleri yapılacak.