Bayanlar voleybol 3.lig 4.grupta Düzce'yi temsil eden 1907 Dora Art ekibi, önümüzdeki iki hafta bay olduğu için maç oynamayacak. Ligdeki ikinci sınavına 23 Kasım'da grubun önemli takımı Numune DSİspor'la oynayacak olan 1907 Dora Art'ta hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. 



Antrenör Murat Uzgit takımın son durumunu ve gelecek maçı değerlendirdi. "Geçtiğimiz hafta iki buçuk üç saat gibi bir maç oynadık. Ted Koleji gibi 20 yılın üzerinde voleybola hizmet eden bir ekibi yeni kurulmuş emekleyen bir takım olarak evinde yendik. Bizim grubumuz çok güçlü bir grup. Bu grubun içerisinde Anadolu Beşiktaşlılar, Numune ve Gençlerbirliği takımı gibi takımlar var. Takımların hepsi birbirine denk durumda. Bizim bu grubun içerisinde hedefimiz birinci olarak çıkmak ya da ilk ikide yer almak istiyoruz. Bu anlamda çok önemli bir maçtı bizim için" dedi. 



Yolun başında olduklarını söyleyen Uzgit, dört tane alt yapıdan isim getirdiklerini fakat bu oyunculardan bir tanesini kullanabildiklerini söyledi. Uzgit, "Voleybolda hedefi olan bir takım için belli bir sürenin geçmesi lazım. Bunun yanı sıra takım sayısının da artması gerekiyor. Voleybola hizmet edecek insanların çoğalması gerekiyor. Bunlar olursa Düzceli oyuncu sayısı artar, ilçelerdeki oyuncularla oynama şansımız olabilir" dedi.


 


1907 Dora Art voleybol takımı kaptanı Maral Aktaş ilk maçı ve alınan galibiyet hakkında yorumda bulundu. Aktaş, "İlk maç iyiydi. İlk maç olmasının verdiği bazı zorluklar vardı. Rakip sahada oynamanın verdiği sıkıntılar vardı. Maçlarımızı beraberlik ruhuyla oynayacağız diye birbirimize söz verdiğimiz için bir sıkıntı çekmedik, inşallah bundan sonra böyle devam eder"

 

HABER:Y.SEVER