17 Mart Pazar günü 18 Temmuz Stadı’nda oynanacak olan Düzcespor ile Kırşehir Belediyespor maçı öncesi Düzce’de bir araya gelen iki takımın taraftar grubu dostluk ve kardeşlik mesajı verdi. Düzcespor taraftar grubu Kırmızı Şimşekler, Kırşehir Belediyespor taraftar grubu Diriliş 40’a yemek ve çay ikramında bulundu. Birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra maçın oynanacağı 18 Temmuz stadına hareket ettiler.


Onlar bizim başımızın tacı diyerek söze başlayan Kırmızı Şimşekler taraftar grubu başkanı Emir Kiraz sonuç iyi yada kötü kardeşçe hep beraber maçı izleyeceğiz dedikten sonra  “ Kırşehir’li arkadaşlar Düzce’mize hoş gelmişler.  Biz iki hafta evvel tüm Türkiye’ye dostluk mesajı vermiştik. Ankaragücü’nün Antalya dönüşü vahim trafik kazasında vefat eden iki kardeşimiz ile ilgili. Kırşehir Belediyesporlu arkadaşlar ilimize hoş geldiler başımızın tacı onları ağırlama talebimizi kabul ettiler.Kardeşçe ayrılacağız” dedi.  

 
Kendilerini ağırlayan Kırmızı Şimşekler taraftar grubuna teşekkür ile başlayan Kırşehir Belediyespor Diriliş 40 taraftar grubu başkanı Bekir Adıgüzel önce dostluk kazansın skor önemli değil diyerek “ Burada en iyi şekilde ağırlayan Kırmızı Şimşekler başkanı Emir kardeşime, İbrahim abime ve büyük Düzcespor taraftarlarına misafirperverliklerinden dolayı hepsine teşekkür ederiz.  Dostluğun kardeşliğin bir simgesidir bu. Biz gittiğimiz her deplasman da dostça kardeşçe karşılanıp aynı şekilde kendi şehrimiz de de davranış göstermekteyiz. Bugün şampiyonluk yolunda çok önemli bir maça çıkacağız ama önce dostluk kazansın. Burada dostluğun kazandığını görüyoruz. Bunu tribünde de yaşayacağız. Tüm Düzcespor taraftarları bize sofrayı kurdular en iyi şekilde de ağırladılar. Hepsinden Allah razı olsun teşekkür ederiz” dedi.
 
ÖNCÜ SPOR SERVİSİ

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ