Amatör Süper Lig'de ilk yarıda iyi bir performans ortaya koyan ve devreyi üçüncü tamamlayan Kaynaşlı Belediyespor, sahasının karla kaplı olması nedeniyle çalışmlarını salonda sürdürüyor.

Kaynaşlı Belediyespor Teknik Sorumlusu Tuğrul Duru takımının ilk yarıda ortaya koyduğu mücadeleyi değerlendirdi. Duru, “İlk devrede çok uzun süre ligde lider kaldık ama ilk yarının sonlarına doğru inişli bir grafik çizdik. Çok genç bir kadromuz var. Final maçlarının ağırlığını kaldıramadık. Sakatların fazla olması da bizi olumsuz etkiledi. Önliberoda başarılı bir ilk devre geçiren Oğuz sakatılığından dolayı sezonu kapattı. Oğuz'un yerini doldurabilecek oyuncu arıyoruz. Oğuz'un mevkisinin yanı sıra bir santrafor birde stoper arayışımız var. Bu konuyu yönetimle paylaştım. İmkanlar dahilinde oyuncu arayışlarımız sürüyor.” dedi.

Duru ayrıca, rakiplerinin bir çok trasfer yaptığını ikinci yarı maçlarının daha çetin geçeceğini, belirtti. Sahalarında oynayacakları Akçakocaspor ve diğer maçların çok önemli olduğunu 12 tane final maçı oynayacaklarını söyledi.

Duru, ''Birinci olamasakta ikinci olmalıyız çünkü Düzcespor şampiyon olduğu takdirde lig iknciliğide önem kazanıyor'' diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

Haber:Y.SEVER