Düzce 1907 takımı Zonguldak ilinde oynadığı ilk 4 müsabakayı kazanarak son 20 takım arasında kaldı. Kütahya ilinde oynanan 2. eleme maçlarında Düzce 1907, Ankara Gölbaşıspor’a 3-1 Aydın Kuşadasıspor’a 2-0, son maçta Konya Kartallar takımına 5-1 yenilerek Düzce iline döndü.

Bu şampiyonada Aydın Kuşadası takımı Konya Kartallar takımını penaltılar sonucunda eleyerek  son dört takımın arasında kaldı. Düzce 1907 takımın genel kaptanı Erkan Yılmaz haber merkezimize şu açıklamalarda bulundu:

“Kütahya ilinde oynadığımız müsabakada saha kenarlarında dikenli otlar vardı. Böyle bir yere şampiyona verilmez. 13-14 yaşındaki çocukların oynayacağı yerlerin daha iyi olması gerekir. Şampiyonada büyük tecrübe kazandık.”

Yılmaz, bakıldığında Düzce 1907 takımının diğer takımların oyuncularından bir yaş küçük olduğunu önümüzdeki yıl Düzce 1907 takımı olarak daha başarılı olacaklarını söyledi. Düzce 1907 takımın genel kaptanı Erkan Yılmaz son olarak doğru yolda olduklarını belirterek amaçlarının iyi insan iyi sporcu yetiştirmek olduğunu kaydetti.