Düzcespor’da maçlara devam ediliyor ancak ortaya çıkan ilginç sonuçlar da bulunuyor. Karaca Çobanspor ligin sürpriz takımlarından Elmacıkspor’u 2-0 yenerken altın değerinde 3 puanın sahibi oldu. Karaca Çobanspor 11 olan puanını 14 yaparken rahat bir nefes aldı.

Aydınpınarspor Düzce Belediyespor’a 3-2 yenilirken düşüşe devam dedi. Düzce Belediyespor aldığı 3 puan ile puanını 22 yaptı. Aydınpınarspor 21 puanda kaldı. Kaynaşlı Belediyespor galibiyet serisine yenisi ekleyerek Bahçeköyspor’u 5-1 yenip puanını 39 yaptı. Kaynaşlı Belediyespor en yakın rakibi Çilimli Belediyespor’a 10 puan fark attığı görüldü.

Çilimli Belediyespor deplasmanda Gölyakaspor’u yenip rakibini ateşin içine atarken puanını 29 yaptı. Gölyakaspor düşme potasına girerek kendini zora soktu. Özsüt Avlayanspor Aziziyespor’u 5-3 yenerken önemli bir galibiyet aldı. Özsüt Avlayanspor aldığı bu galibiyet ile puanını 9 yaptı. Aziziyespor ise 6 puanda kaldı.

Sinerjispor-Cumayeri Belediyespor karşısında son 10 dakikaya kadar 1-0 önde olmasına rağmen maçı 2-1 kaybederek önemli bir müsabakadan puansız ayrıldı. Sinerjispor 4 puanda kalırken Cumayeri Belediyespor 22 puana yülseldi. Yığılcaspor kendi evinde ligin çok koşan ekibi Sis Yalıtım Kuzey Yıldızı ile 2-2 berabere kalıp puanları paylaştılar. Yığılcaspor puanını 25, Sis Yalıtım ise puanını 24 yaptı.