Düzce U-12 Sedat Demirağ adının verildiği ligde Şampiyon olan Düzce Ayyıldızspor’un Kupasını Amatör Spor Klupleri Federasyonu (A.S.K.F) Başkanı Erdoğan Bıyık ve yakın zamanda aramızdan ayrılan Sedat Demirağ’ın eşi Havva Demirağ verdi. Kupa ve madalya töreninde konuşan A.S.K.F başkanı Erdoğan Bıyık, çok değer verdikleri büyüklerini kaybettikten sonra U-12 ligini U-12 Sedat Demirağ ligi olarak oynattıklarını  hatırlatarak “şampiyon olan Düzce Ayyıldızspor’u oyuncularını ve Teknik kadroyu tebrik ediyorum.” dedi.
Düzce Ayyıldızspor Teknik sorumlusu Muhammet Kasım Polat, Öncü mikrofonlarına şu açıklamalarda bulundu: “U 12 Sedat Demirağ liginde  on  maçın dokuzunu kazanarak şampiyon olduk. Bu yıl ilk defa kurulmamıza rağmen bu başarıyı yakalamamız özellikle Sedat Demirağ isminin verildiği kupayı almamız bizi mutlu etti.”
Düzce Ayyıldızspor Antrenör’ü Uğur Özener ise  “takım olarak ilk defa kurulup bu ligde bu kupayı almamız ayrı bir anlam oldu.” dedi. Özenir güzel futbol oynayarak bu kupayı aldıklarını ifade ederek  “oyuncularımızı tebrik ediyorum.” Diye konuştu.