Türkiye Erkekler Deplasmanlı Bölgesel basketbol liginde mücadele eden ve bir üst tura çıkmayı garantileyen Düzce Belediyespor kendi sahasında oynadığı son maçta aldığı yenilgiyi teylafi etmek amacında.
Geçtiğimiz hafta Kastamonu Üniversitesine kendi evinde kaybettiği maçla moralleri boluzulan Belediyespor Kırkpınar karşısında galip gelerek telafi etmeye çalışacak. Hakem hatalarının hatta kendi aralarında ki anlaşmazlıklarının da kurbanı olan Düzce Belediyespor bu defa aynı sornu yaşamak istemiyor. Düzce Belediyespor ayrıca üçüncü sıraya geriledi ancak gruptan çıkmayı garantileyen Düzce Belediyespor artık tek hedefi bir üst tura puan taşımak.
İlk maçında rakibini kendi sahasında 95-61 skorla farklı yenen belediyespor rövanşı vermek istemiyor.
Rakibinin bulunduğu konumunu hafife almayan temsilcimiz bu maça adeta final gözüyle bakıyor Kırkpınarspor son sırada yer alıyor. Ancak Belediyespor rakibinin çıkış aradığının bilincinde. Bu nedenle işi sıkı tutuyor.
Düzce Belediyespor sevenlerine mutlu haberlerle dönmek isterken sonra ki hafta kendi sahasında oynayacağaı Karaelmas Üniversitesi ile maçına rahat çıkmak istiyor.
Diğer maçlarda ise Lider Kastamonu Üniversitesi ikinci sırada bulunan Sinop Gençlik karşılaşırken Karaelmas Üniversitesi ile de Çankırı Üniversitesi oynayacak.