Düzce Belediyespor’un güçlü rakiplerle yaptığı hazırlık maçlarının sonuncusunda Efeler Ligi’nin iddialı takımı Fenerbahçe ile karşılaştı.

1. Sette, iki takım son sayıya kadar başa baş mücadele etti. Düzce Belediyespor’un performansı oldukça etkiliydi. Bu seti 27-25 Fenerbahçe kazanarak setlerde 1-0 öne geçti.
2. Sette de son kısma avantajlı giren Fenerbahçe bu seti de 25-21 önde bitirdi ve setlerde 2-0 öne geçti.
3. Sette, herkes Fenerbahçe’nin seti alıp maçı 3-0 kazanacağını düşünürken, Düzce Belediyespor oyuncuları müthiş mücadeleleri ile buna hayır dedi ve bu seti 25-23 kazanarak setlerde durumu 2-1 'e getirdi.
4. Sete, Fenerbahçe oldukça etkili başladı. Bir ara 8 sayı farkına dahi ulaştı. Setin sonlarında Düzce Belediyespor tekrar geri dönüş yapsa da sayı farkını kapatamadı ve bu seti 25-22 Fenerbahçe kazanarak setlerde durumu 3-1'e getirdi ve maçı kazandı.

Düzce Belediyespor Kulübü yaptığı açıklamada, “Müsabaka için Düzce iline gelen ve her türlü desteğini esirgemeyen Fenerbahçe yönetimine canı gönülden şükranlarımızı sunuyoruz” denildi.

Maç sonunda iki takım oyuncuları birlikte toplu resim çektirerek kardeşlik mesajı verdi. Karşılaşmayı Düzce Valisi Zülkif Dağlı’nın da izlediği görüldü.

Maç sonunda Başkan Hatun Albayrak Şengüloğlu; Fenerbahçe yönetimi, antrenör ve oyuncularına çiçek ve plaket vererek teşekkürlerini sundu.