Müsabakada Düzce Belediyespor zorlandı.ÖzsütAvlayanspor güçlü rakibi karşısında iyi mücadele ettiği anlarda  kontradan bulduğu golle 1-0 öne geçmeyi başardı.Bu şokla 1-0 yenik olan Düzce Belediyespor savunmasını öne çıkartarak Özsüt Avlayanspor üzerine gitmeye başladı.İlk yarının son saniyelerinde Eren güzel bir golle takımının beraberlik golünü attı.İlk Devre 1-1'lik skorla bitti.
İkinci yarıda karşılıklı ataklar sonucunda iki takımda gol atma becerisi gösteremedi 65.dakikada Düzce Belediyespor bir penaltı kazandı penaltıyı kullanan Eray Düzce Belediyespor’u 2-1 öne geçirdi.Penaltı kararından sonra Özsüt Avlayanspor oyuncuları maçın hakemine uzun süre itiraz ettiler.İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Düzce Belediyespor Özsüt Avlayanspor’u 2-1 yenerek üç puanla tanıştı.
Müsabakadan sonra haber merkezimize açıklamalarda bulunun Düzce Belediyespor Teknik sorumlusu Özgür Oral "iyi oynadığımız söylenemez ama çim saha bizim oyunumuzu çok etkiledi suni çimde çalışıp doğal çimde oynamak zor olduğunu "dedi.Oral yine de kazandıkları için mutlu olduklarını ileriki haftalarda çok çalışıp daha iyi olmak zorunda olduklarını söyledi.
Özsüt Avlayanspor Teknik sorumlusu Özcan Orhon ise maçın hakemine ateş püskürdü.Orhon verilen penaltının yanlış olduğunu belirterek maçın hakeminin puanlarınıı Düzce Belediyespor’a verdiğini söyledi. Özcan Orhon mütevazi bir takım olduklarını ifade ederek Belediye takımları ile mücadelenin zor olduğunu ama yine de ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Haber:Spor Servisi