Lige istediği başlangıcı yapamadı. Ligin devamında takım içinde yaşanan sıkıntıları aşarak ilk devreyi iyi bir yerde bitirdi. Grupta ikinci devre maçlarına istediği başlangıcı yaptı fakat devam ettiremeyince Teknik Sorumlusu görevden ayrıldı. Pes etmedi, yıkılmadı. Ligde yaşadığı zorluklarla bugüne kadar gelerek en baştan beri şampiyonluk yarışının içinde yer aldı. Düzce’nin koca çınarı Düzcespor, yaşananları unutturmak için yarın sezonun en önemli maçına çıkacak. Grupta sıralamada bir puan üstünde lider olarak Düzce’ye gelecek Kütayhyaspor’a 18 Temmuz Stadyumu’nda cehennemi yaşatmak isteyen kırmızı lacivertliler ya tamam ya devam diyecek.

Düzcespor’un en kötü gününde dahi yanında olan Düzceliler, Düzcespor sevdalıları yarınki maçta tribünleri hınca hınç doldurarak hep destek tam destek mesajı verecek. Büyük küçük herkesin tribünde yerini alacağı maça konuk ekibi Kütayha’dan gelecek 250 kişilik taraftar grubu destek verecek.


Düzcespor tüm planlarını şampiyonluk yolunda kağıt üzerinde grubun en iddialı takımlarının başında gelen Kütayhaspor’u devirmek üzerine yaptı. Takımda sezonun en kritik maçı öncesi cezalı oyuncu bulunmuyor. Teknik Sorumlu Cenap Taner’in ardından göreve gelen Teknik Sorumlu Murat Şenvardar ilk kez Düzcepor takımının başında saha kenarında yerini alacak. Kırmızı lacivertli Düzce’nin göz bebeği Düzcespor, yarın alacağı galibiyetle hem taraftarının gönlünü almayı hem de şampiyonluk kapısını aralayarak sezonu mutlu sonla bitirmeyi hedefliyor.

Haber:Y.SEVER