Levent Görür yaptığı açıklamada Düzcespor’un kulüp olmadığını söylerken ne altyapısı ne de tesisi olan bir takımın kulüp olmasının mümkün olmadığını dile getirdi. Görür, uzun süredir liglerde boy gösteren Düzcespor’da hiçbir zaman planlama yapılmadığı ifade ederken, Başkan ve yönetimin her yıl değiştiğini böyle bir durumda başarının gelmesinin çok zor olduğunu söyledi.
Düzce Belediyespor yardımcı antrenörü ve eski futbol hakemi Levent Görür, iki yıl önce akademi ligine girildiğini hatırlattı. Fakat bugün bakıldığında akademi takımın liglerde olmadığını ifade eden Görür, böyle başarının gelmeyeceğini gelse bile suni olacağını vurguladı.
Görür, “Hiçbir zaman proje sunmayan gelen yönetimler geçici başarılar aramakta; uzun vadeli plan ve projelerle gelen yönetimler büyük başarılar kazandırmakta. Ama bizler hemen şampiyon olup günü kurtarma peşinde oluyoruz.” İfadelerini kullandı.
Düzce Belediyespor Voleybol takımının yardımcı antrenörü Levent Görür, voleybol takımında çok büyük arkadaşlığın olduğunu ve amaçlarının bu sene bir üst lige çıkmak olduğunu ifade etti.
Düzce Belediyespor başantrenörü Şefket Gökhan Öztürk ise çok küçük bütçe ile kurulan Düzce Belediyespor voleybol takımının lider durumda olduğunu hatırlatarak amaçlarının play-offta Efeler grubuna çıkmak olduğunu vurguladı.
 Öztürk, play-offta oynayacakları takımların kuvvetli olduğunu söylerken ancak kendilerinin daha takım olduğunu ifade etti. Başantrenör Şefket Gökhan Öztürk play-off maçlarının Sivas ilinde oynanacağını söylerken ilk maçı grubumuzda ligi 4.bitiren Bigadiç Belediyespor ile oynayacaklarını belirtti.