Yaz okullarında 2013 dönemi sona erdi

Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen yaz spor okullarında 2013 dönemi sona erdi. 18 Temmuz Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen yaz spor okullarının kapanış törenine Düzce protokolü de katıldı. Kapanış töreninde gençlerin jimnastik hareketleri ve halk oyunları gösterisi büyük beğeni topladı. 

 



Kapanış töreninde konuşan Vali Ali İhsan Su gençleri spora teşvik etmenin devletin birinci görevlerinden olduğunu söyledi. 

 


Vali Ali İhsan Su, “Devlet gençleri spora teşvik için her türlü çalışmayı yapıyor. Spora teşvik devletin temel görevlerindendir. Gençlik Spor İl Müdürlüğüde bu konuda gerekli çalışmaları yapıyor. Bu konuda Düzce başarılı illerden biri. Düzce son iki yılda büyük aşama kaydederek, 11 bin 832 lisanslı sporcu ile 2012-2013 yılında sporcu sayısını arttıran en başarılı il oldu. 18 Temmuz Stadyumu'nun yeniden yapılması, ilçelere yapılan spor salonları, inşaatına başlanan kapalı yüzme havuzu bu yatırımlardan başlıcaları. Ayrıca Düzce, sporcu sayısını arttıran en başarılı iller arasında. Bunda yaz okullarının büyük payı var. Yapılan yatırımların karşılığını alıyoruz. “7’den 70’e Herkes Spor Yapsın” sloganıyla tüm Düzceliler'i spor yapmaya davet ediyor ve sporcularımızın gözlerinden öpüyorum” ifadelerini kullandı.

Vali Ali İhsan Su yaz okullarına katılan gençlere başarı belgelerini takdim ettikten sonra, yaz spor okullarında görevleri öğretmenleri teker teker tebrik etti. 

Haber; M. YILMAZ