Karadeniz Baroları Futbol turnuvası bu yıl Düzce barosunun ev sahipliğinde gerçekleşecek. Karadeniz Bölgesi’nden 16 Baronun katıldığı turnuva 1-5 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Bu yıl 6’ncısı düzenlenen turnuvada Düzce barosu hazırlıklara başladı. Şıralık sahasında antrenmanlara devam eden Düzce takımı genç kadrosu ile kupayı kazanmayı hedefliyor…


Daha öncede dereceler elde eden Düzce takımı ev sahipliği avantajını kullanarak turnuvadan birinci çıkmak istiyor. Şıralık’taki Antrenmanlarını izlediğimiz Düzce Barosunun çalışması hakkında bilgi veren Baro Başkanı Ali Dilber, şunları söyledi:


“Her yıl gençler olarak düzenlenen Karadeniz barolar odası futbol turnuvası bu yıl Düzce’mizde gerçekleşecek. 1-5 Mayıs arası yapılacak olan bu turnuvada Karadeniz’den 16 takım katılacak ayrıca Ankara, İstanbul, İzmir ve Kocaeli’nin de katılacağı ayrı bir grupta da süper kupa finali yapılacak. İl turnuva Trabzon’da yapılmıştı. 6.sı yapılan Karadeniz turnuvasında Düzce barosu genç ekibiyle sıkı bir şekilde çalışamaya devam ediyor amacımız Karadeniz kupasını Düzce’ye kazandırmak biz arkadaşlarımıza güveniyoruz özellikle genç arkadaşlarımız bu işte çok iddialı. Daha önce Trabzon’da 2. İzmit’te 3. olmuştuk. Ev sahipliğinin avantajını da kullanarak birinci olmak istiyoruz.”

 

 

 

 

Haber;S.Kaşkır