1. Amatör Lig'de mücadele edecek olan Düzce Gençlerbirliği transfer çalışmalarını sürdürüyor. Transfer çalışmaları ile birlikte Yönetim Kurulu'nunda oluşması beklenirken,yeni yönetiminin 15 Temmuz'dan sonra toplanması planlanıyor. 2-3 Oyuncu ile prensipte anlaşılırken 3-4 oyuncu ile de görüşmeler devam ediyor.

Teknik heyet kaliteli takımlarla mücadele edileceğinin bilincinde hareket ediyor. Geçen sezon Lig'e çıkan ve ilk olarak Lig'de kalmayı hedefleyen Düzce Gençlerbirliği bunu haftalar öncesinden başardı. Bu sezon ise çıtayı yükselten takım hedefi ilk üç olarak belirledi. İşleri sıkı tutan Düzce Gençlerbirliği sezonada Eylül ayından itibaren antremanlarla hazırlanmayı planlıyor.

Ayrıca geçen sezon geç oluşturulan kadronun oyunlarada yansıması nedeniyle, aynı sorunu bu sezon yaşamak istemeyen teknik heyet bir an önce gerekli takviyelerin yapılması ile sıkıntıların üstesinden gelmek istiyor. Geçen sezon A Grubunda yer alan Düzce Gençlerbirlği zorlu rakipler arasında başarılı sonuçları almasıyla Lig'de kalmayı garantiledi. Takımda kadronun şekillenmesiyle oyun sistemide göz doldurmaya başlamıştı. Bu defa işi erkene alan Düzce Gençlerbirliği bu sezon amaçladığı hedefe varmaya çalışacak.