Türkiye erkekler basketbol ikinci liginde mücadele eden Düzce Gençlikspor yarın oynayacağı TED Koleji maçın hazırlıklarını tamamlayarak bugün İstanbul’a hareket etti.

İkinci kez TED Koleji ile karşılaşacak olan Gençlikspor ilk karşılaşmasında 70-95 mağlup olmuştu. Sezonun ilk mağlubiyetini TED Koleji karşısında alan Gençlikspor sezona istediği gibi başlayamamış ve hüsrana uğramıştı.Fakat sonradan takıma yapılan takviyeler ile de büyük başarılara imza atmak isteyen Gençlikspor toparlanmaya başladı. Son olarak Çanakkale Belediyesi karşısında mağlubiyet alan Gençlikspor bunu telafi etmek için TED Koleji maçını kazanmak istiyor

Takımda herhangi bir sakatlık olmadığını belirten Gençlikspor Antrenörü Altay Kansak, “Takımda genel olarak bir sakatlık yok. TED Koleji ile ilk maçımızda iyi oynayamadık ve maçı 95-70 kaybetmiştik. Ama bu maçın rövanşını almak istiyoruz. Sadece istemekle de olmuyor. Kazanmak için topun çemberden geçmesi gerekiyor. Eğer top çemberden geçmezse kazanamazsınız. Eğer takım olarak oynarsak o maçı kesin kazanıyoruz. Tam bir ekip oluyoruz hatta o maçta fark bile atıyoruz. Oyuncularımız bunu yapabilecek güçte"dedi.