Düzce Süper Amatör Ligi’nde 22 hafta bugün oynanan üç karşılaşma ile başladı. Günün ilk maçında 18 Temmuz Stadı’nda Sivrikaya Sinerji’ye konuk olan Düzcespor karşılaşmadan 10-0 galip ayrıldı. Geçen hafta aldığı şok beraberlikle ligde ilk kez puan kaybeden kırmızı-lacivertliler böylece geçen haftayı telefi etmiş oldu.


Düzcespor’a galibiyeti getiren goller 30.dk Ahmet, 38.dk Serkan, 44. ve 60.dak Hüseyin, 47.dk Cüneyt, 67.dk Serdar, 70 ve 90.dk İnanç, 78.dk Tarık ve 85.dk Soydan’dan geldi. Düzcespor’da 38.dakikada Hakan; Sivrikaya Sinerjispor’da ise kaleci Aykut 44.dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Nurettin Zafer Stadı’nın ev sahipliği yaptığı karşılada ise Kaynaşlı Belediyespor ile Düzce Belediyespor 1-1’lik sonuçla sahadan birer puanla ayrıldı. Kaynaşlı Belediye 67.dakikada Sinan’ın golüyle öne geçerken Düzce Belediyespor’un cevabı 78.dakikada penaltıdan Bora ile geldi. Düzce Belediyespor’da Soner 85.dakikada kırmızı kart gördü.


Yığılcaspor ise kendi sahasında Gölyakaspor’u ağırladı. Ev sahibi takım karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Yığılcaspor 10.dakikada Yener ve 25.dakikada Kurtuluş’un golüyle 2-0 öne geçerken Gölyakaspor’un 65.dakikada Gökhan’ın ayağından bulduğu gol puan için yeterli olmadı. Yığılcaspor aldığı bu galibiyetle ikinci sıraya tırmandı.