Düzce 18 Temmuz Stadyumunun daha modern bir hale kavuşturulması için yapılan girişimler sonuç veriyor. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, 18 Temmuz Stadyumu için önemli adımlar attıklarını bildirdi. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nden gelen 2 kişilik heyet, 18 Temmuz Stadyumunu inceleyerek Ankara dönüşünde Daire Başkanlığına rapor vereceklerini belirtti. 18 Temmuz Stadyumunu incelemek için Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nden Tesisler Daire Başkanlığı Açık Spor Tesisleri Şube Müdürü Salih Kablan ve Ziraat Mühendisi Tevfik Gök katılırken Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran stadyumla ilgili bilgileri verdi.
Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünden gelen heyet, sahaya inerek çimleri mercek altına aldı. Sahanın bir noktasındaki çimleri kazdıran heyet, drenajın nasıl olduğunu öğrenmeye çalıştı. 18 Temmuz Stadyumunun çimlerinin değiştirilmesi ve drenaj sisteminin yeniden ele alınması gerektiğini kaydeden yetkililer, yeni bir su deposunun da yapılması için Daire Başkanlığında girişimlere başlanacağını kaydettiler. Heyet ayrıca suyun analizini de yapacaklarını söyledi.
Salih Kablan, 18 Temmuz Stadyumunun kenarını da 55 mm sentetik çim ile kaplayacaklarını belirterek, kulvarların daha belirgin olacağının müjdesini verdi.
18 Temmuz Stadyumunun içini de gezen heyet, yapılan tadilatları beğendiklerini ifade ederek, Düzce’nin tribünü ile birlikte daha güzel bir stada kavuşacağının müjdesini verdi.

 

Haber; H. İŞCAN