Düzcespor hafta içi büyük moral ile çalışmalarını bitirirken takımımızın cumartesi günü yola çıkacağı ve maç saatine kadar bir otelde kampa gireceği öğrenildi. Düzcespor’da Tayfun ve Salih’in cezasının bittiği, Oktay’ın cezası nedeni ile bu maçta yer alamayacağı Rıdvan’ın ise hafif sakatlığının olduğu maç saatine kadar yetişmesi halinde takımdaki yerini alacağı öğrenildi.
Kırıkkalespor-Düzcespor maçını yönetecek hakemler Erzurum Bölgesi’nden Cihat Çelikdağ yardımcıları Hakan Aygü, Ömer Lütfi Aydın yönetecek. Maçın 4’üncü hakemi Adem Korkmaz  müsabakanın hakemleri daha önce Kozan Belediyespor-Düzcespor maçını mükemmel bir yönetim göstererek müsabakayı Düzcespor 2-1 kazanmıştı. Ligde Düzcespor 19 maçta, 9 galibiyet, 8 beraberlik, 2 mağlubiyet ve attığı 29 gole karşılık kalesinde 21 gol gördü.
Kırıkkalespor 19 maçta, 2 galibiyet, 8 beraberlik, 9 mağlubiyet attığı ve 12 gole karşılık kalesinde 23 gol gördü. Düzcespor ligde 2’nci görünürken Kırıkkalespor 17’nci sırada. Kırıkkalespor son iki haftadır yenilgi yüzü görmüyor.