Yapılan kongrenin ardından yönetimin belirlendiği Düzce spor’da görev dağılımı Çarşamba günü gerçekleşiyor. Yeni Başkan Hasan Aktürk başkanlığında Düzce spor lokalinde yapılacak olan toplantıda Düzce spor yönetimi görev dağılımının yanı sıra takım ile ilgili son durumu da görüşecek.

Oluşan yönetimden Düzce spor kamuoyu büyük başarılar bekliyor. Yönetimin çok başarılı olacağı ve Düzce spor’u hak ettiği yerlere getireceğine inanılıyor.

Görev dağılımının ardından Düzce spor’un teknik direktörünün belirlenmesi çalışmaları da hız kazanacak . Düzce spor’un 3. Lige çıkmasında büyük emeği olan Zafer Göncüler ile görüşen Düzce spor yönetimi bunun yanı sıra farklı isimler ile de görüşmelerini sürdürüyor.

Yönetimin Düzce spor için en iyisini yapacağına inandıklarını belirten kamuoyu takım kadrosunun çok iyi oluşturulacağını ve Düzce spor’un yükselişini de sürdüreceklerine inandıklarını da dile getirdiler.

5 yıl aradan sonra 3. Lige yükselen Düzce spor takımı oluşan yeni yönetimi ile hedefini daha da büyüttü. Şimdiki hedefini 2. Lig olarak belirleyen Düzce spor takımı oluşan yeni yönetimi ile bunu başaracağına inanıyor ve Düzce spor eski başarılı günlerine dönmeye hazırlanıyor. Teknik direktörün belirlenmesinin ardından sıra kadroyu oluşturmaya gelecek. Oluşacak olan kadro ile Düzce spor 2. Lige yükselebilmek için mücadele edecek.