Düzce’de kurulan Düzce spor Vakfı 'nın nerede ne yaptığı merak ediliyor. Düzce’de sporseverler spor Vakfının çalışır halini hiç görmediklerini ifade ederek Spor Vakfının Başkanın kim olduğunu bile bilmediklerini dile getiriyorlar.
Sporseverler Spor Vakfının kıymetini Düzce olarak bilmediklerini belirterek iyi çalışması halinde Düzce’de sporun her dalına bu Vakıf kanalıyla her şeyin yapılacağını ve insanların çalışır durumdaki Vakfa daha çok güven duyup yardımlar yapabileceğini ifade ettiler.
Kurulacak yeni Vakfın çok maliyetle kurulacağını söyleyen Sporseverler hazır olan Vakfın bir an önce işlenir hale getirilmesinin de Düzce'ye fayda getireceğini ve Düzce sporuna çağ atlatacağını belirtti.
Vakıf Nedir? Vakıf bir kişinin belirli bir hizmetin yerine getirilmesi ya da başkalarının yararlanması için malını ya da parasını ya da mülkünü bağışlayarak oluşturmuş olduğu kuruluştur. Vakfın amacı hukuka uygun belirli, anlaşılabilir olmalı ve süreklilik arz etmelidir
                          Vakfın Amaçları nelerdir
Vakıfların amaçları toplumsal ve dayanışma ve yardımlaşmadır
Vakfın genel amaçları Ekonomik ve mali açıdan güçsüz durumda olan kulüplere desteklemek ve güçlendirmek sosyal ve ekonomik durumlarını düzeltmek vardır.
Düzce spor Vakfı bunun sayesinde Düzce spora Tesis ve Antrenman sahaları yapabilir buda Düzce spor için geleceği için çok daha iyi duruma getirecektir dendi.