Düzce süpere amatörde bu hafta sonu oynanan maçlar sonunda sürpriz sonuca rastlanmadığı görüldü. Cumartesi günü Kaynaşlı ilçe sahasında oynanan maçta Kaynaşlı Belediyespor ilk yarıda oynadığı iyi oyunu ikinci yarıda sürdüremediği görülürken ikinci yarıda Yığılcaspor’un daha etkili olduğu gözlerden kaçmadı müsabakanın ilk yarısı Kaynaşlı Belediyespor’un 2-0 üstünlüğü ile sona ererken İkinci devrede Yığılcaspor  daha iyi oynadı. Müsabakanın sonunda Yığılcaspor çok fazla risk alınca Kaynaşlı Belediyespor maçın sonunda bir gol daha bulup maçı Kaynaşlı Belediyespor 3-1 kazanıp üç puanın sahibi oldu.

Düzce Belediyespor ligin yeni takımı Karaca Çobanspor karşısında farklı kazanırken Karaca Çobanspor takımının eksik oyuncuların olduğu öğrenildi. Düzce Belediyespor bu müsabakayı rahat kazanıp ligin ilk haftasında zirveye yerleşti.

Cumayeri Belediyespor kendi evinde ligin çok genç ekibine penaltı golü ile 1-0 yenilmekten kurtulamadı. Aydınpınarspor yeni teknik patronu ile ilk maçından üç puan ile ayrılmanın keyfini sürdürdü.

Ligin güçlü takımı Çilimli Belediyespor ligin ilk maçında ligin zayıf takımlarından ÖzsütAvlayanspor’u 4-0 gibi farklı yenmesi spor otoriteleri tarafından normal sonuç olarak gösterildi. Çilimi Belediyespor önümüzdeki hafta Sinerjispor ile deplasmanda oynayacak.

Düzce süper amatörde tek berabere kalan takımlar Aziziyespor ve Sinerjispor takımları oldu. Karşılıklı ataklarda gol sesi çıkmayınca müsabaka 0-0 sona erdi. Bu sonuç ile iki takımda sahadan birer puan ile ayrıldı.

Ligin yeni takımlarından Elmacıkspor kendi evindeki müsabakada üç gol kaydederek üç puanın sahibi oldu. Elmacıkspor Teknik Sorumlusu Mustafa Dursun oynanan oyundan memnun olduğunu belirtti.

Pazar günü günün son maçında ligin çok genç ekibi Sis Yalıtım Kuzey Yıldızı takımı Gölyakaspor’u 2-0 yenerken iyi oyun ve mücadele ettiği görüldü.
Ligin ilk müsabakalarına göre ilk haftanın lideri Düzce Belediyespor olurken ikinci Çilimli Belediyespor, üçüncü ise Elmacıkspor oldu.