Yığılcaspor 1 Kaynaşlı Belediyespor 3
Yığılca ilçe stadında oynanan müsabakada gülen taraf Kaynaşlı Belediyespor oldu. Müsabakada Yığılcaspor posizyona giremeden maçı bitirdi.Kaynaşlı Belediyespor ilk golü atmasına rağmen kalesinde karambolden bir gol görerek müsabaka 1-1 oldu.İlk yarıda başka gol olmayınca devre 1-1 sone erdi.İkinci yarıda Kaynaşlı Belediyespor baskısını artırınca galibiyet golu geldi 2-1 maçın sonlarında Kaynaşlı Belediyespor bir gol daha atınca müsabaka 3-1 oldu.İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Kaynaşlı Belediyespor 3 puanı üç golle aldı.
       Sivrikaya Sinerjispor 5  Özsüt Avlayanspor 0
Zayıf rakibi karşısında çok fazla pas yapmasına rağmen 40.dakikaya kadar gol atamayan Sinerjispor 40.dakikadan sonra iki gol bularak devreyi bu skorla kapattı.İkinci yarıda üç gol daha bulan Sivrikaya Sinerjispor müsabakayı 5- kazanmayı bildi.Sivrikaya Sinerjispor aldığı üç puanla puanını 6 yaptı.Özsüt Avlayanspor ise 2 maçta puan alamadı.Şampiyonluğun en kuvvetli adaylardan olan Sivrikaya Sinerjispor önümüzdeki hafta sonu Kaynaşlı Belediyespor ile Kaynaşlı’da karşı karşıya gelecek.
     Gölyakaspor 2 Çilimli Belediyespor 0
Gölyakaspor kendi evinde oynadığı müsabakayı 2-0 kazanmayı bildi.İlk yarısı 1-0 biten karşılaşmada ikinci yarıda bir dol daha atarak müsabakayı 2-0 kazandı.Çilimli Belediyespor ise oynadığı müsabakada iki topu direkten döndü bu müsabakada büyük şansızlık yaşayan Çilimli Belediyespor ikinci müsabakasını kendi evinde Üçköprüspor ile oynayacak.
    Cumayeri Belediyespor 0 Aydınpınarspor 2
Cumayeri Belediyespor kendi evinde Aydınpınarspor’a 2-0 yenildi.Aydınpınarspor bu galibiyeti ile puanını 6 yaptı.Cumayeri Belediyespor ilk maçta deplasmanda 1 puan alarak lige başlamıştı ikinci müsabakada kendi evinde puanla tanışamayan Cumayeri Belediyespor Aziziyespor ile deplasmanda oynayacak.
     Bahçeköyspor 2 Pırpırspor 3
Bahçeköyspor kendi evinde 2-0 geriye düşmesine rağmen beraberliği yakalayarak 2-2 yapmasına rağmen üçüncü golü yiyerek kendi evinde Pırpırspor’a 3-2 yenilmekten kurtulamadı.Pırpırspor ise kendi evinde ilk maçta berabere kalsada bu müsabakada üç puan alarak puanını 4 yapmayı başardı.
Üçköprüspor 2 Aziziyespor 1
Üçköprüspor kendi evinde oynadığı müsabakada Aziziyespor’u 2-1 yenmeyi başardı.Üçköprüspor bu maçta aldığı üç puan altın değerinde oldu.Aziziyespor ise rakibi hafif görmenin acısını çekti.Aziziyespor önümüzdeki hafta  Cumayeri Belediyespor ile oynayacak.Üçköprüspor ise Çilimli Belediyespor ile deplasmanda oynayacak.