Düzce’de sahalarla ilgili sorunlar bitmek bilmiyor. İlçelerde ihtiyacı karşılayan sahalar, il merkezinde yeterli gelmiyor. Yığılca, Cumayeri, Gümüşova, Kaynaşlı futbol sahalarının kendi takımlarına yeterli geldiği görülürken, il içindeki futbol sahaları ise sıkıntılarla adından söz ettiriyor.
Düzce Nurettin Zafer Sahası’nda 7-8 takımın aynı anda idman yapması tartışmalara neden olurken, “Bu sahada bu kadar çok takıma idman yaptırılması ne kadar doğru?” sorusu sorgulamaya açıldı.
Günümüzde kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla gençlerin spora yönlendirilmesi önem taşırken, bunun için spor tesislerine ihtiyaç duyuluyor. Ancak Düzce il merkezinde yeterli spor alanlarının olmaması endişeyi de beraberinde getiriyor. Düzce’de sadece futbol değil diğer branşlarda da alanların olması gerektiğini söyleyen spor adamları, “Gençlere ne kadar spor alanları açarsanız, kötü alışkanlıklardan o kadar uzak durur.” yorumunda bulundu.  
Öte yandan Gölyaka ilçe sahası bitme aşamasına gelirken Beyköy sahasının liglere yetişmeyeceği öğrenildi. Beyköy sahasının alt zemin işleminin bittiği, suni halı döşemesine başlandığı öğrenildi. Beyköy sahasının 1 ay içerisinde bitmesi bekleniyor. Aydınpınar Mahallesi ve Çoban tarafında hiçbir futbol sahasının olmayışı ise tepkilere neden olmaya devam ediyor.