20 ilden 500 sporcunun katılımıyla bugün 18 Temmuz spor salonunda başlayan iller arası Kick-Boks 3. etap şampiyonası yarın sona erecek.
Bugün, şampiyonaya katılan sporcuların tartıları ve kura çekimi ile teknik toplantının ardından seremoni yapıldı.
Vali Bülent Kılınç, İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin, Boğaziçi Belediye Başkanı Ali Soyer, işadamları, federasyon temsilcileri ve sporcuların ailelerinin katılımıyla gerçekleşen açılış programında saygı duruşu ve istiklal marşının ardından konuşmalar ve plaket törenine geçildi.
Vali Bülent Kılınç konuşmasında “görüntü olarak kavga gibi görülsede, dünyada popüler olmasının en büyük nedenlerinden birisi dostluğun kardeşliğin ve kaynaşmanın vesilesi olmasından kaynaklanıyor. Müsabakabasını yapan sporcuların birbirleriyle kucaklaşmaları bunun en büyük göstergesidir. Çocuklarımızı her türlü sporu yapmaya teşvik etmeliyiz” dedi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin, “böyle bir şampiyonayı ilimizde ilk kez düzenliyoruz ve katılımdanda son derece memnunuz. Tüm sporcularımıza hocalarına ve hakemlerimize başarılar diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından şampiyonaya katkıda bulunan ve emeği geçenlere plaketleri verildi ve daha sonra müsabakalara geçildi. Müsabakalar, yarın saat 20:00'da yapılacak ödül töreniyle sona erecek.

Haber; H. KAYA