2010-2011 Sezonu Spor Toto Süper Ligi’nde Fenerbahçe şampiyon oldu. Sivas Dört Eylül Stadında Sivasspor ile karşılaşan Fenerbahçe’nin Sivasspor’u 4-3 yendiği maçın bitiş düdüğü ile birlikte Düzce sokakları sarı lacivert renklere büründü. Fenerbahçe Lokali’nin önünde başlayan şampiyonluk coşkusu İstanbul Caddesi boyunca devam etti.

Fenerbahçe taraftarları şampiyonluk şarkıları söyleyip İstanbul Caddesi boyunca yürüdüler. Emniyet ekipleri herhangi bir taşkınlık ve olaya mahal vermemek için geniş güvenlik önlemleri aldı. Taraftarlar Anıtpark’a ulaştığında coşku doruğa çıktı. Anıtpark’ta halay çeken ve tezahürat yapan taraftarlar gönüllerince şampiyonluğu kutladılar. Kutlamalar esnasında bir taraftar bayıldı. Bayılan taraftarı Anıtpark’ta hazır bulunan ambulans alarak hastaneye kaldırdı.

Taraftarın bayıldığı sırada görüntü almak isteyen gazeteciler bir grup taraftar tarafından tartaklandı. Yaşanan bu olayların ardından kutlamalar kadın erkek, çoluk çocuk devam etti. İstanbul Caddesi’nde araçlar klakson çalarak ve konvoylar yaparak şampiyonluğu kutladılar.
Kutlamalar esnasında Düzce’de trafik felç oldu. Emniyet ekiplerinin geniş önlemler aldığı kutlamalarda ekipleri trafiği açmak için büyük çaba sarfettiler. Kutlamalar gece boyu devam etti.

Haber; R. BAL