Düzceli eski futbolcu ve PTT 1.Ligde birçok futbolcunun menajerliğini yapan Düzceli Şahin Zengin Düzcespor hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Düzcespor’a sezon başı gelen antrenörlerin Düzceli antrenörlerden iyi olmadığı eleştirisinde bulunan Şahin, “Düzceli antrenör arkadaşlar, Düzcespor’u çalıştıran antrenörlerden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Buradaki kriter güvene dayanıyor. Düzcespor’a gelen hocaları gördük. Çok büyük hatalar yaptılar. Takımın bu bütçeyle ikinci ligde şampiyon olması gerekiyordu.” dedi.

Düzcespor’a alınan oyuncuların çok büyük paralarla takıma kazandırıldığını belirten Menajer Zengin neler yapılabileceğine dair düşüncesini ifade etti. Zengin, “Boluspor’da U21’de oynayan oyuncuların Düzcespor’da değerlendirilebilirdi. Genç oyuncuların maliyeti daha düşük olurdu. Bu oyuncuların yanına nokta transferlerle Düzcespor’da daha çok koşan mücadele eden bir takım yaratılabilirdi.” İfadelerini kullandı.

Zengin Düzcespor’da gelecek adına neler yapılabileceğine ilişkin tavsiyelerle açıklamalarını tamamladı. “U21 takımlarının seyredilerek iyi oyuncuların Düzcespor formasının giydirilmesi gerekir. Genç oyuncuları ileride daha iyi ücretlerle başka takımlara verip Düzcespor bu oyunculardan para kazanabilir. Çok büyük paralara gerek yok ama oyuncu izleme komitesi kurulup sene başından itibaren oyuncuları izlemek faydalı olacaktır. Düzcespor yönetimi çok geç kalmadan hemen yönetimini ve teknik ekibi kurarak çalışmalara başlamalı aksi takdirde yarın çok geç olur.”

Spor servisi