Hasan Kaya’nın hazırlayıp sunduğu Sportmence programının dün akşamki konuğu Beyköy Belediyespor Başkanı Osman Kılıç oldu. Kılıç, takımın son durumu ve planlarına dair birçok konuya açıklık getirdi.


Başkan Osman Kılıç, takımın ilk devrede birçok olumsuzlukla mücadele ettiğini söyledi. Kılıç, teknik heyetin istifasının ardından kalan 5 haftayı en iyi şekilde kapatıp transfer yapmayı planladıklarını fakat bunu gerçekleştiremediklerini dile getirdi.

Teknik sorumlu konusunda düşüncelerini dile getiren Kılıç, teknik kadronun istifası sonrası bazı isimlerle görüştüğünü ve anlaştığını fakat son aşamada bekleme kararı aldığını paylaştı. Kılıç konuyla ilgili “Anlaştığımız hocaya biz ilk devreyi bu şekilde devam ettirelim, sen bekle dedik.” dedi.
Kafalarında yaşanan olumsuz gelişmelerin ardından soru işaretleri olduğunu belirten Kılıç, lig mücadelesine devam etmeleri için en az 4 transfere ihtiyaçları olduğunu söyledi. Kılıç, “Takımın orta sahasını ve forvetini güçlendirmemiz lazım. Bunun yanında da mevcut kadroyu da korumalıyız.” dedi.

Ligden çekilmeyeceklerini söyleyen Başkan Kılıç, yönetimle devam kararı alarak takımı ligde tutmayı hedeflediklerini aktardı. Kılıç, takıma teknik heyet gerektiğini iki isimle görüşeceklerini ifade ederek teknik kadro konusunda ipuçları verdi. “Daha önce görüştüğümüz bir isim vardı. Tekrar görüşeceğiz. Hocamız Düzce’den olacak ve kulüp için maliyeti en uygun isim olacak.”

Başkan Osman Kılıç, takımda transfer anlamında mevcut kadroyu koruyarak Düzceli genç oyunculara şans vermeyi hedeflediğini dile getirdi.

 

Haber:Y.SEVER