Ziraat Türkiye Kupası’nda son 8 takım arasına kalmasına rağmen daha çok ideolojik propaganda nedeniyle gündeme gelen Amed Sportif bugün sahasında Fenerbahçe’yi ağırladı. TFF tarafından önceki maçta taraftarı ideolojik sloganlar attığı için seyircisiz oynama cezası alan Amed Sportif oyuncuları maçta ilginç bir protestoda bulundu.

Bünyesinde Düzceli futbolcu Sercan Özçelik’i barındıran Amed Sportif takımı oyuncuları ilk düdükle birlikte protestoya geçtiler. Futbolcular, yüzlerini tribüne dönerek yerlerinde sabit durdular. Yaklaşık 30 saniye süren protestoya Düzceli başarılı savunma oyuncusu 33 yaşındaki Sercan Özçelik’te katıldı.



Santrayı yapan Fenerbahçeli futbolcular ise bu esnada kendi yarı alanlarında paslaştı ve atak yapmadı. Daha sonra Fenerbahçeli futbolcular topu taca attı. Protestoyu bitiren Amedsporlu oyuncular da tacı kullanıp topu sarı lacivertlilere geri verdiler.

Protestoya Düzce doğumlu olan Sercan Özçelik’in de katılması dikkat çekti. Özçelik’in tutumu takımdaşlık ruhunu mu yoksa ideolojik tutumunu mu yansıttığı tartışma konusu oldu. Sosyal medyada çok konuşulan protestonun yankıları sürüyor.

Başarılı oyuncu Özçelik kupa karşılaşmasında Fenerbahçe’ye karşı 90 dakika görev yaptı.









Sercan, takımının Fenerbahçe karşısında aldığı sonuçta büyük bir pay sahibi oldu. 

Haber:Y.SEVER