Turnuvaya 10 yaşta Baha Balca,9 yaş erkeklerde Onat Arslan, Tuna Sancaklı, Enis Arslanoğlu, 9 yaş bayanlarda Runa Müderrisoğlu katıldı. Yaz kupasında 3 gün grup maçları 3 günde eleme olarak devam eden turnuvada ipi göğüsleyen Onat Arslan ve Tuna Sancaklı oldu.

Yaz kupası tenis turnuvasında 10 yaşta Baha Balca gurubunda 1.olarak ana tabloya yükseldi. Eleme maçlarında yarı final de kaybederek turnuvaya veda etti.

9 yaş erkeklerde gurup maçlarının hepsini kazanarak 1. olarak ana tabloya yükselen Onat Arslan eleme maçlarında zorlu rakiplerini tek tek yenerek 9 yaş ta Şampiyon oldu ve yaz kupasını kazandı.

9 yaş erkeklerde 3-4 ana tabloda yarışan Tuna Sancaklı çeyrek final yarı final ve final maçlarını kazarak 3-4 ana tablo şampiyonu oldu ve madalya kazandı.

9 yaşta Runa Müderrisoğlu, partneri Dilara Matur ile çift bayalar kategorisinde 2. oldu.

Olimpik spor kulübü 2. kademe tenis antrenörü ve tenis il temsilcisi Akif Çavuş, “Katıldığımız yaz kupası tenis turnuvasında büyük başarı elde ettiğimizi düşünüyorum. 5 sporcuyla turnuvaya katıldık.1 sporcum çeyrek finalde 2 sporcum yarı finalde elendi. 2 sporcumuz şampiyon olurken çift bayanlarda da 2. olduk. Katıldığımız her turnuvadan başarılarla dönüyoruz. Başarı geldikçe sorumluluğumuzda artıyor. Her turnuvadan sporcularımla beraber ders çıkarıyoruz. Daha çok çalışmamız gerektiğini veli sporcu ve antrenör olarak bunun bilincindeyiz. Şampiyonlar çıkarıyoruz diye şımarmak yok. Daha çok çalışarak sporcularımın hep zirvede olması istiyorum. Başarılarımızın devamlılığı sistemli ve disiplinli çalışmadan geçtiğini çok iyi biliyoruz ve bunun bilincindeyiz. Bu çalışmalarla yolumuza devam edeceğiz. Sporcularımı ve ailelerini tebrik ediyorum.düzce gelecek sezonda tenis sporunda daha iyi yerlerde olacağına inanıyorum.Ayrıca il spor müdürümüz sayın Feyzullah Dereci’nin tenis sporuna verdiği desteğinden ve yeni tenis kortunu en kısa zamanda hizmete açarak ve performans sporcularına yapacağı katkılardan dolayı şimdiden teşekkür ederim” dedi.