Türkiye Basketbol Erkekler Ligi 6.Haftasında Düzce Belediye Erkek Basketbol takımı 16 Kasım Cuma günü saat 18:00’de Manisa Belediye Erkek Basketbol takımı ile puan mücadelesi verecek. 8 puan ile 7.sırada bulunan Manisa Belediye Erkek Basketbol takımı ile 8 Puan ile 8.sırada yer alan Düzce Belediye arasındaki müsabakanın çekişmeli geçmesi bekleniyor. Bu sezon Düzce Belediye sahasında rakiplerine geçit vermedi ve oynadığı bütün maçları kazandı. 5.haftada Düzce Belediye deplasmanda Selçuklu Basketbol’a 71-63 mağlup olurken, Manisa Belediye evinde Artvin Belediye’ye 79-90 ile boyun eğdi.

Düzce Belediyespor’un 14,8 sayı ortalaması ile Steve Taylor JR en skorer ismi, Steve Taylor JR 10,4 ribaunt ile takımımızı ribauntta sırtlamakta. Serhat Uğur ise 4 ortalama ile Düzce Belediye’nin en etkili asist lideri.

Manisa Belediye’nin 17,8 sayı ortalaması ile en skorer ismi Devin DarelSearcy, aynı şeklide 8,8 ortalama ile de ribauntta ege temsilcisinin en etkili oyuncusu. Ortalama 5 asist ile Derrick Michael Marks’da Manisa’nın lider oyuncularından.