Bölgesel Amatör Lig 10.grupta mücadele eden temsilcimiz Düzcespor zirveyi yakından ilgilendiren maçta Çıksalınspor'u 18 Temmuz Stadı'nda misafir etti. Tamamen dolu tribünler önünde oynanan mücadelenin ilk yarısında Düzcespor oyunun tek hakimiydi. Özellikle 15 ile 45. dakikalar arasında baskısını artıran kırmızı-lacivertliler bir türlü golü bulamayınca devre golsüz sonuçlandı.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısına da Düzcespor iyi başlamasına rağmen Çıksalınspor ilk tehlikeli atağında 52.dakikada Yüksel ile golü buldu. Golden sonra baskısını artıran temsilcimiz girdiği pozisyonları değerlendiremeyince sahadan 1-0 boynu bükük ayrıldı.

 

18.hafta sonunda grubunda 5 puanlık avantajla lider durumda bulunan Düzcespor kendi sahasındaki bu mağlubiyetle büyük avantaj kaybetti. Temsilcimiz ile ikinci sıradaki Kütahyaspor arasındaki puan farkı 2'ye düşerken Çıksalınspor da zirve yarışına ortak oldu.

 

19.haftayı 41 puanla lider kapatan temsilcimiz 20.haftada yine zirvenin ortaklarından Sultangazispor ile deplasmanda mücadele edecek.