Düzcespor geçtiğimiz hafta yaşanan olumsuzluklar ve malubiyetin ardından mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maltepespor maçını yine farklı şekilde kaybett
Selim tanyıldız can savaşan ve melis özçiğdem hakem üçlüsünün yönettiği maça düzcespor Serdar,Selim,Yalçın,Uğur, Kutay, Ergün, Kenan, Nedim, Engin, Osman, Emrah
Maltepespor: İskender, Ziya, Fatih, Murat, Gökhan, Abdurrrahman, Nurettin, Mesut, Ediz, Ali, Koray ,
karşılaşmada düzcespordan uğur 15 dakikada sakatlandı ve yerini hakana bıraktı.
Yalçın, maçın 56.dakikasında çift sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.yine düzcespordan Emrah , Selim İlhan ve Faruk sarı kart gördüler,vali bülent kılınç düzce milletvekili metin kaşıkoğlu ve eski başkanlar ile yöneticilerinde yakından takip ettiği maç Düzcespor’un vuruşu ile başladı Maçın 3. Dakikasında Maltepesporun kazandığı penaltı atışını ali kullandı ve kaleci serdar gole izin vermedi. Maçın 15 .dakikasında maltepespordan ali ışık kaleci serdarla uğurun arasına girip aldığı topu ağlara gönderdi ve rakip takım 1-0 öne geçti bu pozisyonda sakatlanan uğur oyuna devam edemedi yerine hakan dahil oldu. 17. dakikada Ediz uzaktan sert vurup takımını 2-0 öne geçirdi. 2. Golden sonra taraftarlar yönetim istifa diye bağırmaya başladı.
Maçın ilk yarısı rakip takımın 2-0 üstünlüğü ile bitti.

İkinci yarıya Düzcespor Kenan' ın yerine İlhan'ı oyuna aldı Maltepe spor ise Mesut'un yerine Çetin'i sahaya sürdü. İkinci yarıyada hızlı başlayan maltepesepor oldu ve Ali maçın 56. dakikada takımının 3. golünü kaydetti. Golden sonra ofsayt itirazları nedeniyle Yalçın ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
3-0 dan sonra Düzcspor sahada 10 kişi kalmanın da zorlluğunu yaşarken karambolde topa vuran son vuran Çetin 70. dakikada takımını 4-0 öne geçiren golü kaydetti.
Bu golden sonra tribünde protestoklar başladı. Başkan Mustafa Yılmaz'a istifa sloganları atıldı. Milletvekili Metin Kaşıkoğlu tepkili taraftarları yatıştırmaya çalıştı.
Kalan sürede başka gol olmayınca düzcespor ligin ilk maçında 4-3 yelindiği maltepespora bu kez 4-0 kaybetti
maç sonucu tüm düzcesporu sevenler büyük bir üzüntü içinde stadı terk ettiler